ComputerComputer
Door 20 maart 2020 Lees verder →

Skylum lanceert Luminar 4.2 update

Softwarefabrikant Skylum heeft met Luminar 4.2 een update vrijgegeven voor Luminar 4 gebruikers. De update biedt onder andere een nieuw gereedschap, genaamd AI Uitgebreide Lucht, waarmee gebruikers vrij eenvoudig objecten in een lucht kunnen plaatsen. Ook zijn de portretgereedschappen aangepast. De update is gratis voor bestaande Luminar 4 gebruikers.

Nieuw in Luminar 4.2 is het gereedschap AI Uitgebreide Lucht (AI Augmented Sky). Met dit nieuwe gereedschap kan men vrij eenvoudig een object in de lucht plaatsen. Standaard worden ruim 30 objecten, waaronder vogels, vliegtuigen, wolken, vuurwerk, manen, planeten, bergen en dergelijke, meegeleverd, maar via de optie Aangepaste afbeelding laden kan men elk willekeurig object laden en gebruiken.

Men kan het object via de optie Object plaatsen op elke willekeurige plek in de lucht positioneren en vervolgens via de opties Hoeveelheid, Warmte, Herbelichting, Maskerverfijning en Onscherpte verder naar wens aanpassen. Ook kan men via de optie Bewerk Masker het door het programma automatisch gegenereerde masker eventueel aanpassen. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om het geplaatste object geheel naar wens aan te passen.

Ook de portretgereedschappen zijn in versie 4.2 uitgebreid en verbeterd. Nieuw is het gereedschap Glans verwijdering (Shine Removal Technology) in de groep AI huidverbeteraar. Met dit gereedschap kan men vrij vlot reflecties op voorhoofd en wangen verminderen.

Het gereedschap Slank Gezicht is in deze versie verbeterd. Met het gereedschap Slank Gezicht 2.0 kan men nu het gehele gezicht in één keer proportioneel smaller en slanker ogend maken. Luminar 4.2 biedt verder diverse prestatieverbeteringen. Bestaande gebruikers kunnen de update installeren via Help > Controleer op updates. Lees hier onze uitgebreide review van Luminar 4!

Kijk voor meer informatie op www.skylum.com.

Geplaatst in: Nieuws