ComputerComputer
Door 19 augustus 2019 Lees verder →

Skylum Luminar 4 krijgt AI Sky Replacement

Softwaremaker Skylum heeft de komst van Luminar 4 aangekondigd. Deze opvolger van het veel geprezen Luminar 3 zal gevuld zijn met nieuwe gereedschappen, die het leven van de enthousiaste beeldbewerker een stuk eenvoudiger zullen maken. Een voorbeeld is het gereedschap AI Sky Replacement.

Het bewerken een aanpassen van beelden zal met Luminar 4 een stuk gemakkelijker zijn, maar wel met fantastische resultaten. Het geheim: gereedschappen op basis van kunstmatige intelligentie. Zo kan men met het nieuwe gereedschap AI Sky Replacement in een handomdraai een saaie lucht in een foto vervangen door een indrukwekkende lucht. In bijgaande video een voorproefje van deze revolutionaire functie.

Meer weten over Skylum Luminar? Lees hier onze review van de huidige versie Skylum Luminar 3.

Kijk voor meer informatie op skylum.com/nl/luminar/.

Geplaatst in: Nieuws