Computer algemeen
Door 14 mei 2019 Lees verder →

Kingston 128 GB high-endurance microSD-kaart

Kingston heeft een nieuwe high-endurance microSD-geheugenkaarten geïntroduceerd. Deze geheugenkaart is speciaal ontworpen voor schrijfintensieve applicaties, zoals bewakingscamera’s, 4K-videocamera’s, dash- en bodycams. Om bijvoorbeeld betrouwbaar op te nemen wat thuis of op de weg gebeurt, kan deze nieuwe Kingston high-endurance microSD-kaart tot 20.000 uren video opnames in full 1080p HD opslaan. En met behulp van een SD-adapter kan de kaart ook gebruikt worden in digitale camera’s met een SD-sleuf.

Kingston’s high-endurance microSD-kaarten zijn verkrijgbaar met een 32, 64 en 128 GB opslagcapaciteit. De Kingston 128 GB high-endurance microSD-kaart heeft een leessnelheid van 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 45 MB/s. De 32 en 64 GB versies hebben een lagere schrijfsnelheid, te weten 30 MB/s. Wij hebben een 128GB kaart twee weken uitgebreid getest in een videocamera en de Kingston high-endurance microSD-kaart deed zijn werk zonder problemen. De videobeelden waren vloeiend en vertoonden geen enkele afwijkingen. In combinatie met een Kingston MicroSD-adapter is het ook mogelijk om deze high-endurance MicroSD-kaart te gebruiken in een ‘gewone’ digitale camera. We hebben dat ook geprobeerd en video-opnamen op de high-endurance microSD-kaart in zowel Full HD- als in 4K-kwaliteit (in MP4-formaat) opgenomen met een Sony A6400 systeemcamera. Dat leverde ook geen problemen op en zelfs de 4K-video werd feilloos vastgelegd en zag er prima uit. De Kingston high-endurance microSD-kaarten zijn al met al breed inzetbaar.

De 128 GB uitvoering van de Kingston high-endurance microSD-kaart kost € 34,99. Voor dat geld krijgt men een uiterst degelijke microSD-kaart die tegen een stootje kan en wordt geleverd met twee jaar garantie en gratis technische ondersteuning. Kingston is een vooraanstaande leverancier van opslagmedia. Wij gebruiken al sinds jaar en dag tot volle tevredenheid Kingston geheugenkaarten bij al onze cameratests. Nog nooit heeft een kaart ons in de steek gelaten. Dat zal ook zeker opgaan voor de nieuwe Kingston high-endurance microSD-kaarten. Aanbevolen!

Kijk voor meer informatie op www.kingston.com.

Geplaatst in: Nieuws