Computer algemeen
Door 26 februari 2019 Lees verder →

Olympus M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3

Olympus heeft met de M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 een krachtig nieuw zoomobjectief voor MFT-systeemcamera’s op de markt gebracht. Deze zoomlens heeft een vergrotingsfactor van 16,6x in een stof-, spatwater- en vorstbestendige lensbehuizing. Dat maakt hem tot de ideale metgezel voor landschaps- en straatfotografie, maar ook voor het fotograferen van mensen.

De Olympus M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 (equivalent 35mm-camera: 24-400mm) is ideaal voor een breed scala aan opnamesituaties. De betrouwbare stof-, spatwater- en vorstbestendige constructie, bekend van de M.Zuiko PRO-serie, maakt het mogelijk om opnamen te maken onder alle weersomstandigheden en biedt daarmee nog meer veelzijdigheid. Om chromatische aberratie en vervormingen in het hele zoombereik grondig te onderdrukken en de lens toch compact te houden, hebben de technici van Olympus speciale aandacht besteed aan de positionering van speciale optische elementen, zoals Super ED-lenzen en asferische lenzen. De speciale ZERO-coating (Zuiko Extra-low Reflection Optical) zorgt voor een drastische vermindering van ghosting en flare. Bovendien is de ED 12-200mm F3.5-6.3 uitgerust met het MSC-scherpstelmechanisme (Movie and Still Compatible), dat gebruikmaakt van een intern scherpstelsysteem dat één lichtgewicht lens laat bewegen om scherp te stellen. Hierdoor worden razendsnelle AF-prestaties mogelijk en kan elk fotomoment scherp worden vastgelegd.

De Olympus M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 is vanaf eind maart 2019 verkrijgbaar en gaat € 899,- kosten.

Kijk voor meer informatie op www.olympus.nll.

Geplaatst in: Nieuws