ComputerComputer
Door 15 oktober 2018 Lees verder →

Canon lanceert Digital Photo Professional Express

Canon heeft met Digital Photo Professional Express (DPP Express) een nieuwe app voor gebruik op de Apple iPad uitgebracht. Deze nieuwe app maakt de krachtige bewerkingsfuncties van Canon’s Digital Photo Professional software nu ook op locatie beschikbaar.

In combinatie met Canon’s Camera Connect app kan men nu overal JPEG- en RAW (CR3)-bestanden bewerken met de bekende, intuïtieve gebruikersinterface van DDP. Met de Camera Connect app haalt men de beelden van de camera over naar de iPad. Vervolgens kan men met DDP Express op locatie tal van beeldbewerkingen doen, zoals beeldstijl, witbalans, helderheid, gamma, verzadiging, kleur, scherpte, ruis enzovoort aanpassen. Ook de functie lenscorrectie ontbreekt niet. Bewerkte beelden kunnen draadloos in de Cloud, op een computer of terug in de camera worden opgeslagen. Om Digital Photo Professional Express te kunnen gebruiken dien tmen te beschikken over een iPad Pro (alle modellen), iPad (6e editie), iPad mini 4 of iPad Air2 met 2GB werkgeheugen of meer.

Canon Digital Photo Professional Express kan men gratis downloaden via de Apple appstore.

Geplaatst in: Software