Computer algemeen
Door 12 oktober 2016 Lees verder →

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop?

Scott Kelby, de bestverkopende auteur over fotografische technieken ter wereld, heeft een geheel nieuw boek op de markt gebracht. En wel een boek dat je helpt om direct resultaat te bereiken in Photoshop. Je krijgt in Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? (ISBN 9789059409347) snel antwoord en bent in no-time aan de slag met het bewerken van afbeeldingen in Photoshop.

9789059409347-boek

Omdat Photoshop zo krachtig is, is het vaak moeilijk om de juiste functie te vinden. Het zal vaak gebeuren dat je iets in Photoshop wilt of moet doen, maar dat het – omdat de gezochte functie ergens diep verborgen zit – bijna onmogelijk is om te achterhalen hoe je dat moet doen, terwijl je zeker weet dat het kan in Photoshop! En uiteindelijk wil je weer snel door met je afbeeldingen. Precies daarvoor is dit boek geschreven: om je snel naar de juiste techniek, instelling, menuopdracht of informatie te loodsen die je nodig hebt. Het 280 pagina’s tellende boek telt 13 hoofdstukken. Er zijn hoofdstukken over de gebruikersinterface, gereedschappen, Camera RAW, uitsneden en formaten, lagen, afbeeldingen aanpassen, afdrukken, problemen oplossen, videobewerking, speciale effecten, verscherpen en tot slot een hoofdstuk met diverse dingen die je graag wilt weten. In elk hoofdstuk worden 10 tot 20 specifieke onderwerpen (steeds op een enkele pagina) behandeld. Als je iets wilt doen, dan sla je het boek open op het desbetreffende hoofdstuk, je zoekt op wat je wilt doen en Scott legt je op één pagina in heldere taal exact uit hoe het werkt. Op die manier kun je snel weer aan de slag. Dit is dus geen boek vol theorie, verwarrend jargon of complexe stappenlijstjes. Scott laat je duidelijk zien wanneer je op welke knop moet klikken en wanneer je welke instelling moet gebruiken. Zo loop je nooit meer vast in Photoshop. Dit boek is een uitstekend leerboek voor beginnende Photoshop-gebruikers en een prima naslagwerk voor meer ervaren Photoshop-gebruikers. Het kost tijdelijk € 24,95 (in plaats van € 29,95) en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Warm aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken