Computer algemeen
Door 1 juni 2016 Lees verder →

Canon Speedlite 600EX II-RT

Nieuw van Canon is de Speedlite 600EX II-RT, een krachtige en veelzijdige flitser met een optimale regeling van de belichting. Dit maakt deze flitser ideaal voor reeksopnamen met hoge frame-rates, zoals bij sportevenementen, huwelijksreportages of ‘rode loper’-momenten. De Speedlite 600EX II-RT is de perfecte partner voor de EOS-1D X Mark II, het topmodel onder de EOS-camera’s.

Canon Speedlite 600EX II-RTMet 50 procent meer flitsen bij continu-opnamen in vergelijking met de voorganger en een 100 procent toename bij gebruik met de nieuwe CP-E4N garandeert deze flitser dat je nog meer van de actie kunt vastleggen. De nieuwe en verbeterde technologie voor warmtemeting voorkomt oververhitting en maakt langere flitsreeksen mogelijk. Een richtgetal van 60m bij ISO 100 stelt je in staat je onderwerp over een groot aantal afstanden en binnen een breed beeldveld te belichten – ideaal om alle aanwezigen tijdens een huwelijk vast te legen. Dankzij een groot bereik van 20 tot 200 mm – of 14 mm via de ingebouwde adapter – kunnen fotografen eenvoudig regelen hoe het licht over een onderwerp wordt verspreid.

Wireless slave

Voor creatieve belichtingen is de flitser uitgerust met een wireless slave-functie, zodat fotografen de beste resultaten behalen bij off-camerabelichting. De door Canon ontwikkelde afstandsbediening met radiosignalen vergroot de creatieve vrijheid en stelt fotografen in staat stemmings- en sfeerbelevingen binnen een scène op te bouwen door vanaf 30 meter afstand een belichting van rondom te simuleren. Voor fascinerende multi-flitserfotografie kunnen tot maximaal 15 Speedlites tegelijk off-camera worden gebruikt – ideaal bij het fotograferen van interieurs. De nieuwe en meegeleverde SBA-E3-adapter biedt portretfotografen meer vrijheid om het licht via wanden en plafonds te laten weerkaatsen en zo een zachter, veel natuurlijker resultaat te krijgen, terwijl de roterende, indirecte flits ongewenste schaduwen elimineert. De nieuwe, klikbare kleurenfilters helpen het flitslicht af te stemmen op het omgevingslicht.

De Canon Speedlite 600EX II-RT heeft een adviesprijs van € 719,99 en is beschikbaar vanaf juni 2016.

Kijk voor meer informatie op www.canon.nl.

Geplaatst in: Flitsers