Computer algemeen
Door 28 maart 2016 Lees verder →

Bed-In fotowedstrijd

Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden organiseert een fotowedstrijd over John Lennon en Yoko Ono. Het is deze maand 47 jaar geleden dat zij zes dagen in bed bleven liggen in het Amsterdamse Hilton Hotel. Het pasgetrouwde stel organiseerde deze Bed-In om aandacht te vragen voor wereldvrede. De foto groeide uit tot één van de meest bekende beelden van de twintigste eeuw, de eeuw die nu centraal staat in Keramiekmuseum Princessehof. Het Leeuwarden museum eert dit iconische moment met deze opvallende fotowedstrijd.

Bed-In slider

Keramiekmuseum Princessehof nodigt iedereen uit om zelf een foto te maken van een Bed-In en deze in te sturen. De leukste inzending wordt beloond met een overnachting voor twee personen in het luxe Post Plaza Hotel in Leeuwarden en twee toegangskaartjes voor de tentoonstelling De 20ste eeuw – Keramiek als spiegel van de tijd. Foto’s kunnen tot en met 3 april ingestuurd worden via de facebook pagina van Keramiekmuseum Princessehof of via e-mailadres bed-in@princessehof.nl.

Kijk voor meer informatie op www.princessehof.nl.

Geplaatst in: Nieuws