Nieuws - Systeem camera's - Samsung

Samsung breidt NX-serie uit

Samsung heeft drie nieuwe compacte systeemcamera’s binnen de NX-serie geïntroduceerd. Volgens Samsung heb je met de NX20, NX210 en NX1000 een relatief lichte camera op zak met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. De technologie is voor pro’s, maar de bediening is heel eenvoudig waardoor ook de beginnende fotograaf er rustig mee op pad kan. De camera’s zijn bovendien uitgerust met Samsungs revolutionaire SMART-technologie zodat je foto’s direct kunt delen.

Samsung geeft met de SMART-technologie een nieuwe dimensie aan het delen van foto’s op een camera. Voortaan kan je direct jouw nieuwe foto’s delen via Facebook en Picasa, per e-mail versturen naar vrienden, of veilig opslaan in decloudals back-up. Allemaal direct vanaf een NX-camera. Zonder enig gesleep met kabels. Door de ingebouwde Wi-Fi technologie deel je bijzondere foto- en videomomenten à la minute met het thuisfront. Waar ter wereld je ook bent. En wanneer dat op een plek is waar geen internetverbinding is, dan deel je jouw foto’s alsnog via de verbinding van een Smart TV, PC, notebook, tablet of smartphone. De NX-systeemcamera’s sluiten naadloos aan op de Sharing-functies van alle andere SMART-producten van Samsung.

Samsung NX20

De NX20 is ideaal voor professionals en ambitieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar een compacte camera met spiegelreflex-kwaliteiten. Wat te denken van een snelle 1/8000s Fast Shutter, een 20.3-megapixel CMOS-sensor en een 3.0 inch kantelbaar AMOLED-display, waardoor foto’s helderder dan ooit op het scherm verschijnen? De NX20 bevat een scala aan automatische functies waarmee je verbluffend professionele foto’s kunt maken, maar handmatig ‘spelen’ met de camera kan natuurlijk ook. Het stilistische meesterwerk deel je vervolgens direct online om feedback van vrienden en familie te krijgen. De Samsung NX20 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.099,-.

Samsung NX210

De NX210 is de opvolger van de NX200. De camera heeft een premium metallic afwerking en de ‘specs’ sluiten daar naadloos op aan. Toekomstige (Facebook)foto’s maak je bovendien nog artistieker door één van de 10 Smart Filters of de Selective Color-functie te gebruiken. De NX210 biedt jou, net zoals de NX1000 en NX20, de mogelijkheid om 3D panorama-beelden te schieten. De Samsung NX210 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 899,-.

Samsung NX1000

Met een NX-camera is iedere foto het waard om gedeeld te worden. De nieuwe NX-modellen hebben alle drie een 20.3 megapixel APS-C CMOS sensor die ieder beeld tot in detail en in natuurgetrouwe kleuren vastlegt. Een preview van de gemaakte foto’s en video’s bekijk je op het 3.0 inch Amoled-display. Voor de NX-camera’s zijn er negen i-Fn lenzen beschikbaar waarmee je, tijdens het fotograferen, met je linkerhand de settings kunt aanpassen. De NX1000 is verkrijgbaar in stijlvol wit, klassiek zwart of opvallend roze.

De Samsung NX1000 is verkrijgbaar vanaf juni voor een adviesverkoopprijs van € 699,-.

Kijk voor meer informatie op www.samsung.nl.

 

Pixelmania Award

Digitale camera's, producten en diensten voor digitale fotografie die hoog scoren in onze tests kennen wij de Pixelmania Award toe.

Recente winnaars zijn:

Datacolor Spyder5Elite, Alien Skin Exposure 7Epson Perfection V800 Photo, Nikon D750, DxO Optics Pro 10, Canon iPF6400, Panasonic Lumix DMC-LX100, QNAP TS-853 Pro, Datacolor SpyderHD, Canon EF-S 10-18 mm F4,5-5,6 IS STM, Canon EOS 1200D, Panasonic Lumix DMC-GH4.

Boekentip

Focus op fotografie: Dronefotografie

Wiebe de Jager

€ 24,95

Bestellen

De boekenreeks Focus op fotografie van Uitgeverij Van Duuren Informatica bestaat uit diverse titels die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke onderdelen van het vakgebied fotografie. In het deel Dronefotografie gaat uitgebreid in op het fotografer Lees verder...

Fotograferen met een Nikon D5500

Dré de Man

€ 22,50

Bestellen

Bij uitgeverij Pearson Media is een nieuwe boek verschenen voor bezitters van een Nikon D5500 reflexcamera. In Fotograferen met een Nikon D5500 behandelt auteur Dré de Man alle ins en outs van deze populaire digitale amateurreflex van Nikon. Lees verder...

Woordenboek
Woordenboek
Pixelfolio
Boer wat zeg je van mijn kippen door Pixelmania.nl