Nieuws - Systeem camera's - Nikon

Nikon1 camerasysteem

Nikon heeft met twee nieuwe systeemcamera's, de Nikon1 J1 en de Nikon1 V1, een nieuw spiegelloos camerasysteem aangekondigd. Dit Nikon 1 camerasysteem beschikt over innovatieve features, zoals pre-post capture-technologie waarmee de camera's al gaan werken voordat je de sluiterknop volledig indrukt en doorgaat na de klik. In combinatie met een aantal baanbrekende nieuwe fotomodi zijn Nikon1-camera’s daarom in staat om de meest vluchtige momenten vast te leggen, waardoor shots te maken zijn die je tot dusver voor onmogelijk hield.

Met de lancering van de V1 en de J1 is Nikon1 de nieuwe maatstaf voor snelheid, precisie, innovatie en draagbaarheid. Met 's werelds snelste autofocussysteem en continu-opname, evenals innovatieve fotografie modi, compacte 1Nikkor-lenzen en Nikon1-accessoires, herdefinieert Nikon1 wat een draagbaar digitale camerasysteem kan doen. De lancering van Nikon1 kondigt meer aan dan enkel de introductie van een nieuw gamma aan camera's - het markeert de lancering van een hele nieuwe categorie die Nikon de Advanced Camera with Interchangeable Lens (A-CIL) heeft genoemd. Gebouwd om snelheid, eenvoud en plezier te brengen naar de manier waarop je de wereld vastlegt, bieden deze A-CIL Nikon1 camera's een nieuwe ervaring in fotografie.

Nikon1 V1

De intelligente, iconisch ogende Nikon1 V1 is ontworpen om je fotografische vermogen op te voeren. Voorzien van een elektronische zoeker in hoge resolutie laat hij je het moment vangen en het onverwachte van iedere locatie vastleggen. De heldere 1.440K-dot elektronische zoeker geeft een helder en stabiel beeld en 100% frame dekking. De V1 een stevige behuizing met lichtmetalen magnesium paneel (boven- en voorzijde) en een multi-accessory aansluiting geeft je de vrijheid om je systeem verder uit te breiden met de accessoires beschikbaar voor het Nikon1-systeem. De Nikon1 V1 is verkrijgbaar in matzwart en hoogglans wit.

Nikon1 J1

De snel denkende Nikon1 J1 camera is in staat de drukke levens bij te houden, die vol kostbare gelegenheden zitten om dierbaren in actie vast te leggen. Uitgerust met alles wat je nodig hebt om iedere gebeurtenis uit het leven op de gevoelige plaat vast te leggen, is deze volautomatische Nikon1 het beste op het gebied van minimalistisch camera-ontwerp. De superkleine behuizing is verkrijgbaar in een variëteit aan kleuren met bijpassende compacte 1Nikkor-lenzen en heeft een ingebouwde flitser voor extra licht wanneer dat nodig is. De Nikon1 J1 is zo eenvoudig te gebruiken dat je voortaan alleen nog maar hoeft te beslissen wat je wilt fotograferen. De J1 is verkrijgbaar in de kleuren zijn hoogglans wit, matzwart, rood, roze en zilver.

Kijk voor meer informatie op www.nikon.nl.


 

Pixelmania Award

Digitale camera's, producten en diensten voor digitale fotografie die hoog scoren in onze tests kennen wij de Pixelmania Award toe.

Recente winnaars zijn:

Nikon D750, DxO Optics Pro 10, Canon iPF6400, Panasonic Lumix DMC-LX100, QNAP TS-853 Pro, Datacolor SpyderHD, Canon EF-S 10-18 mm F4,5-5,6 IS STM, Canon EOS 1200D, Panasonic Lumix DMC-GH4Fujifilm E-X2, Olympus OM-D E-M10.

Boekentip

Fotobewerking op de iPad voor senioren

Studio Visual Steps

€ 19,95

Bestellen

Nieuw van uitgeverij Visual Steps is het boek Fotobewerking op de iPad voor senioren. In deze 288 pagina’s tellende gids staat het werken met foto’s op de iPad centraal. Met de op de iPad beschikbare apps kunt u uw foto’s nog mooier maken. Lees verder...

Bewuster en beter fotograferen met de Canon EOS 6D & EOS 5D Mark II/III

€ 34,95

Pieter Dhaeze

Bestellen

In Bewuster en beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D Mark II/III behandelt auteur Pieter Dhaeze alle aspecten van het fotograferen met deze full-frame digitale reflexen. Het ruim 300 pagina's tellende boek telt negen hoofdstukken. Lees verder...

Woordenboek
Woordenboek
Pixelfolio
Zonnige klompen door Pixelmania.nl