Nieuws - Systeem camera's - Nikon

Nikon1 camerasysteem

Nikon heeft met twee nieuwe systeemcamera's, de Nikon1 J1 en de Nikon1 V1, een nieuw spiegelloos camerasysteem aangekondigd. Dit Nikon 1 camerasysteem beschikt over innovatieve features, zoals pre-post capture-technologie waarmee de camera's al gaan werken voordat je de sluiterknop volledig indrukt en doorgaat na de klik. In combinatie met een aantal baanbrekende nieuwe fotomodi zijn Nikon1-camera’s daarom in staat om de meest vluchtige momenten vast te leggen, waardoor shots te maken zijn die je tot dusver voor onmogelijk hield.

Met de lancering van de V1 en de J1 is Nikon1 de nieuwe maatstaf voor snelheid, precisie, innovatie en draagbaarheid. Met 's werelds snelste autofocussysteem en continu-opname, evenals innovatieve fotografie modi, compacte 1Nikkor-lenzen en Nikon1-accessoires, herdefinieert Nikon1 wat een draagbaar digitale camerasysteem kan doen. De lancering van Nikon1 kondigt meer aan dan enkel de introductie van een nieuw gamma aan camera's - het markeert de lancering van een hele nieuwe categorie die Nikon de Advanced Camera with Interchangeable Lens (A-CIL) heeft genoemd. Gebouwd om snelheid, eenvoud en plezier te brengen naar de manier waarop je de wereld vastlegt, bieden deze A-CIL Nikon1 camera's een nieuwe ervaring in fotografie.

Nikon1 V1

De intelligente, iconisch ogende Nikon1 V1 is ontworpen om je fotografische vermogen op te voeren. Voorzien van een elektronische zoeker in hoge resolutie laat hij je het moment vangen en het onverwachte van iedere locatie vastleggen. De heldere 1.440K-dot elektronische zoeker geeft een helder en stabiel beeld en 100% frame dekking. De V1 een stevige behuizing met lichtmetalen magnesium paneel (boven- en voorzijde) en een multi-accessory aansluiting geeft je de vrijheid om je systeem verder uit te breiden met de accessoires beschikbaar voor het Nikon1-systeem. De Nikon1 V1 is verkrijgbaar in matzwart en hoogglans wit.

Nikon1 J1

De snel denkende Nikon1 J1 camera is in staat de drukke levens bij te houden, die vol kostbare gelegenheden zitten om dierbaren in actie vast te leggen. Uitgerust met alles wat je nodig hebt om iedere gebeurtenis uit het leven op de gevoelige plaat vast te leggen, is deze volautomatische Nikon1 het beste op het gebied van minimalistisch camera-ontwerp. De superkleine behuizing is verkrijgbaar in een variëteit aan kleuren met bijpassende compacte 1Nikkor-lenzen en heeft een ingebouwde flitser voor extra licht wanneer dat nodig is. De Nikon1 J1 is zo eenvoudig te gebruiken dat je voortaan alleen nog maar hoeft te beslissen wat je wilt fotograferen. De J1 is verkrijgbaar in de kleuren zijn hoogglans wit, matzwart, rood, roze en zilver.

Kijk voor meer informatie op www.nikon.nl.


 

Pixelmania Award

Digitale camera's, producten en diensten voor digitale fotografie die hoog scoren in onze tests kennen wij de Pixelmania Award toe.

Recente winnaars zijn:

Datacolor Spyder5Elite, Alien Skin Exposure 7Epson Perfection V800 Photo, Nikon D750, DxO Optics Pro 10, Canon iPF6400, Panasonic Lumix DMC-LX100, QNAP TS-853 Pro, Datacolor SpyderHD, Canon EF-S 10-18 mm F4,5-5,6 IS STM, Canon EOS 1200D, Panasonic Lumix DMC-GH4.

Boekentip

Focus op fotografie: Dronefotografie

Wiebe de Jager

€ 24,95

Bestellen

De boekenreeks Focus op fotografie van Uitgeverij Van Duuren Informatica bestaat uit diverse titels die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke onderdelen van het vakgebied fotografie. In het deel Dronefotografie gaat uitgebreid in op het fotografer Lees verder...

Ontdek Adobe Photoshop Lightroom 6/CC

Pieter Dhaeze / Hans Frederiks

€ 22,50

Bestellen

Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is een nieuw boek over Adobe Photoshop Lightroom 6 en CC verschenen. Het is een prima boek voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers van Adobe Photoshop Lightroom 6 of Adobe Photoshop Lightroom CC. Lees verder...

Woordenboek
Woordenboek
Pixelfolio
In het spoor van... door Pixelmania.nl