ComputerComputer
Door 12 januari 2022 Lees verder →

SonyInFocus

Onlangs heeft Sony Benelux #SonyInFocus gelanceerd, een YouTube serie gefocust op inspiratie en uitleg over verschillende types fotografie. In de afleveringen leren diverse contentmakers je alle ins en outs over hun expertise in fotografie of videografie. In de eerste 4 afleveringen is er aandacht voor het fotograferen van portretten, auto’s, landschappen en sporters.

In aflevering 1 vertelt portretfotograaf Anouk Boonstra hoe je een goede portretfoto schiet, ze geeft tips & tricks voor het gebruik van natuurlijk licht en legt uit hoe zij met haar apparatuur prachtige portretten vastlegt.

Sportauto’s fotograferen vanuit een rijdende auto en creatieve lightpaintings maken in een parkeergarage, filmmaker/editor en Sony Imaging Ambassador Zilver Schmitz laat in de tweede aflevering van #Sonyinfocus zien hoe het moet!

In aflevering 3 laat Joris Kuijper, Sony ambassadeur en piloot, zien hoe je de mooiste landschapsfoto’s schiet vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht! Van zonsondergang en hooglanders op de heide tot Kasteel de Haar en de Loosdrechtste Plassen vanuit een helikopter met open deur… Als dat maar goed gaat!

Leer alles over sportfotografie met Sony Ambassadeur Paul Raats in aflevering 4! In deze video legt Paul extreme snelheid vast met Olympisch Kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen en laat hij zien hoe je de springende en rennende freerunners op het beste moment scherp in beeld kunt brengen, dat doet hij onder andere met wereldkampioen Bart van der Linden.

Check de video’s op het YouTube kanaal van Sony Benelux en vergeet niet je te abonneren.

Geplaatst in: Nieuws