ComputerComputer
Door 4 januari 2021 Lees verder →

Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

Bij uitgeverij Van Duuren Media is een nieuw boek van bestsellerauteur en Photoshop-expert Scott Kelby verschenen. In Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie (ISBN 9789463561945) heeft hij zijn beste, nuttigste en meest indrukwekkende ‘oh, zo doe je dat’-technieken bijeen gebracht.

Het resultaat is een 272 pagina’s dik boek dat 12 hoofdstukken, genaamd Professionele tips om scherpe foto’s te krijgen, Over lenzen, Professionele landschapsfoto’s maken, Professionele reisfoto’s maken, Professionele portretten maken, Gebruik je flitser als een professional, Bruiloften fotograferen als een professional, Sportwedstrijden fotograferen, Andere onderwerpen professioneel fotograferen, Professionele tips voor betere foto’s, Professionele afdrukken maken, en Fotorecepten om dé foto te maken, telt. In totaal passeren meer dan 200 zaken waar elke digitale fotograaf in de dagelijkse praktijk mee te maken kan krijgen de revue. Op elke pagina van het boek wordt één onderwerp kort en bondig door middel van een tip, truc of onthulling van een ‘geheim’ van een professional behandeld. Scott Kelby heeft daarbij de gave om ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen; hierdoor krijg je technieken volledig onder de knie waarvan je dacht dat je die nooit zou beheersen. Hij vertelt je, op de zelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen, precies op welke knop je moet drukken en welke instellingen je moet gebruiken zodat je de foto’s kunt maken waarvan je altijd al gedroomd had. Sommige tips en geheimen zijn erg voor de hand liggend, maar er zitten er genoeg tussen die je vast nog niet kent. Door de grote hoeveelheid onderwerpen is het boek ook een prima naslagwerk. Het kost € 34,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Warm aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken