Computer algemeen
Door 6 oktober 2020 Lees verder →

Panasonic lanceert bètaversie van Lumix Webcam software

Nieuw van Panasonic is de Lumix Webcam software (bèta). Met deze webcamsoftware kan een compatibele Panasonic Lumix-camera worden gebruikt als webcam voor bijvoorbeeld het live streamen van beelden of videoconferencing.

De camerabeelden kunnen eenvoudig via een USB-verbinding in optimale resolutie (1280×960 of 1280×720) worden uitgevoerd al naargelang de applicatie voor live streaming of video conferencing. Hiervoor is geen extra apparaat nodig. Compatibele modellen zijn de Panasonic DC-S1H, DC-S1R, DC-S1, DC-S5, DC-GH5S, DC-GH5, DC-G9 en binnenkort DC-G100. De Lumix Webcam Software (Bèta) wordt beschikbaar gesteld als pre-release van de versie die op dit moment nog in ontwikkeling is. Voor deze software worden geen garantie en klantondersteuning geboden. De Lumix Webcam software (bèta) is hier te downloaden.

Kijk voor meer informatie op www.panasonic.nl.

Geplaatst in: Nieuws