Computer algemeen
Door 29 september 2020 Lees verder →

Akvis lanceert AliveColors 2.1

Softwarefabrikant Akvis heeft versie 2.1 van hun beeldbewerkingsprogramma AliveColors vrijgegeven. Akvis AliveColors 2.1 is volgens de makers niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor amateurfotografen en beginners. Het programma bezit een uitgebreide collectie gereedschappen, toepassingen, filters en effecten om beelden naar een hoger plan te tillen.

Akvis AliveColors 2.1 is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees en Russisch en kan draaien op Windows- (7, 8, 8.1 of 10) en Mac-computers (OS X 10.10-10.11 en macOS 10.12-10-15, alleen 64-bit). De minimaal vereisten zijn voor Windows een Intel Core i3 processor, 4 GB RAM en een Direct X9+ compatibele videokaart, en voor Mac een Intel processor en 4 GB werkgeheugen. Er is een gratis versie beschikbaar met gelimiteerde functionaliteit, een Home-versie en een Pro-versie. Laatstgenoemde versie telt ook een groot aantal krachtige filters en effecten, die Akvis jarenlang als losse plug-ins heeft verkocht. De Pro-versie kan men ook op twee in plaats van één computer installeren. Versie 2.1 heeft een nieuw High Pass filter voor het omhoog brengen van details en het verbeteren van contrast en scherpte. Volgens de makers een prima filter voor het maken van portretten met een hoog contrast. Nieuw zijn de FX Sparkle Brush en de Energy Brush. Met deze gereedschappen kunnen gebruikers sterren, lichtvlekken en lichtflitsen creëren. Tot slot telt deze versie ook een aantal verbeteringen in de gebruikersinterface, is de RAW-ondersteuning verder uitgebreid en de stabiliteit van het programma verbeterd. Lees hier meer over dit beeldbewerkingsprogramma.

Kijk voor meer informatie op www.alivecolors.com.

Geplaatst in: Nieuws