ComputerComputer
Door 11 mei 2020 Lees verder →

Sony Instagram Huisdier Fotografie-fotowedstrijd

Veel van ons hebben het geluk om huisdieren te hebben en deze aaibare huisvriendjes zijn het ideale onderwerp om te fotograferen. De bekroonde Real-time eye-autofocustechnologie van Sony werkt nu zowel op dieren als op mensen, waardoor het makkelijker wordt om de mooiste portretten te maken van huisdieren. Reden voor Sony om een Instagram Huisdier Fotografie-fotowedstrijd te organiseren.

Je kunt deelnemen aan deze wedstrijd door portretten van (huis)dieren te delen via Instagram met de speciale wedstrijdhashtag #AlphaPetNL. Inzendingen worden meegeteld als de foto’s tussen 1 mei 2020 en 14 juni 2020 op Instagram zijn geplaatst. Een panel van fotografie-experts kiest drie winnende foto’s. Dit zijn de te winnen prijzen:

  • 1e plaats: Sony Alpha 6600 + E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS-kit OF Sony Alpha 7 III-body (te kiezen door de winnaar);
  • 2e plaats: Sony FE 85mm f/1.8-lens;
  • 3e plaats: Sony RX100 V.

Kijk voor meer informatie op www.sony.nl.

Geplaatst in: Nieuws