ComputerComputer
Door 19 mei 2020 Lees verder →

Olympus lanceert OM-D moviekit

Nieuw van Olympus is de OM-D moviekit. Deze kit met daarin de Olympus E-M5 Mark III, het M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0 groothoekobjectief en de audiorecorder LS-P4, is ideaal voor vloggers, filmmakers en YouTubers die apparatuur van topkwaliteit nodig hebben en graag licht reizen.

De basis van de kit wordt gevormd door de Olympus E-M5 Mark III-camera met zijn hoogwaardige autofocusmogelijkheden, krachtige beeldstabilisatiesysteem en OM-D Movie-functies, die filmmakers een uitgebreid scala aan creatieve opties bieden. Tevens bevat de kit de groothoeklens M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0, de lineaire PCM-recorder LS-P4 van Olympus voor kristalhelder geluid en andere accessoires om gegarandeerd zorgeloos videocontent te creëren. Dit camerasysteem van Olympus is slechts half zo groot en zwaar als andere systemen met verwisselbare lenzen.

De optimale mobiliteit van het compacte en lichte systeem en de lenzen is dan ook direct het grootste pluspunt. De combinatie van de hoogwaardige lenzen met hoge resolutie en de krachtige beeldstabilisatie zorgt voor scherpe video’s en foto’s van hoge kwaliteit bij verschillende opnameomstandigheden. De Olympus OM-D E-M5 Mark III, waarin een aantal van de nieuwste beeldverwerkingstechnologieën zijn gecombineerd in een zeer compacte behuizing, is de belichaming van deze voordelen en daarom de perfecte keuze voor elke foto- en vlogfanaat onderweg. De Olympus OM-D-moviekit is vanaf nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1.999,-.

Kijk voor meer informatie op www.olympus.nl.

Geplaatst in: Nieuws