ComputerComputer
Door 24 april 2020 Lees verder →

Firmware-update Panasonic Lumix S1H beschikbaar

Panasonic heeft een firmware-update voor de Lumix S1H full-frame systeemcamera gelanceerd. Zoals in september vorig jaar al aangekondigd zal deze update de prestaties en bruikbaarheid verbeteren. Door de samenwerking met Atomos, een internationaal bedrijf dat videoapparatuur maakt voor professionele filmmakers, wordt met de nieuwe firmware de uitvoer van 4K* RAW-videobestanden van maximaal 5,9K/29,97p en 59,94p via HDMI mogelijk.

 

Dit betekent dat bestanden kunnen worden opgeslagen als Apple ProRes RAW op de Atomos Ninja V 4K HDR-monitor/recorder. Daarnaast is de firmware compatibel met 3,5K Anamorfisch 4:3. Panasonic wil innovatieve oplossingen bieden voor het maken van professionele opnames en stelt deze firmware daarom gratis beschikbaar voor alle S1H-gebruikers. De firmware-update is vanaf 25 mei 2020 te downloaden op de wereldwijde Lumix-klantenservicewebsite.

Kijk voor meer informatie op www.panasonic.nl.

Geplaatst in: Nieuws