ComputerComputer
Door 24 maart 2020 Lees verder →

DxO brengt update PhotoLab 3 uit

Softwaremaker DxO Labs heeft een update van hun beeldbewerkingsprogramma DxO PhotoLab 3 uitgebracht. Versie 3.2 biedt nu ondersteuning aan de Canon EOS 1D X Mark III, Nikon D780, Olympus E-M1 Mark III, Leica D-Lux 7 en Q2. Nieuw is verder een uitgebreider Local Adjustments Palette en de Repair Tool en Keywords functies zijn verbeterd.

DxO PhotoLab 3.2 is verkrijgbaar in de versies Essential en Elite en beide zijn beschikbaar voor Windows- en Mac-computers. De minimale systeemvereisten zijn voor Windows een Intel Core 2 of AMD Athlon 64 X2 processor met 4 GB werkgeheugen en minimaal Windows 8.1 (64 bit). Mac-gebruikers dienen te beschikken over een Mac-computer met minimaal een Intel Core i5 processor, 4 GB werkgeheugen en OS X 10.13 of hoger. Meer werkgeheugen wordt geadviseerd. Vermeldenswaard is dat men de Essential versie op twee de Elite versie op drie machines mag installeren en gebruiken. DxO Labs staat bekend om haar rigoureuze wetenschappelijke kalibratie van fotoapparatuur. Dit stelt de firma in staat om ongekend exacte optische correcties op beeldbestanden uit te kunnen voeren. Het programma maakt daarvoor gebruik van downloadbare modules voor zo ongeveer elk type camera en objectief dat op de markt verkrijgbaar is. Zodra u een beeld opent en de module voor de gebruikte camera en/of objectief is niet aanwezig, dan verschijnt de DxO Optics Module installer met de vraag of u de benodigde modules wenst te downloaden. Hierna past u met DxO PhotoLab correcties toe die specifiek toegespitst zijn op de gebruikte apparatuur. DxO PhotoLab 3.2 kost € 99,99. Lees hier onze uitgebreide test.

Kijk voor meer informatie op shop.dxo.com.

Geplaatst in: Nieuws