ComputerComputer
Door 28 februari 2020 Lees verder →

DxO lanceert Nik Collection by DxO 2.5

Softwarefabrikant DxO heeft met Nik Collection by DxO 2.5 een update van de plug-in bundel Nik Collection uitgebracht. Deze nieuwe versie telt 5 nieuwe filmtypes uit het analoge tijdperk en de plug-in bundel is nu ook compatibel met Affinity Photo 1.8. De nieuwe filmtypes in het onderdeel Color Efex Pro zijn Agfa Precisa CT 100, Lomography Redscale 100, Fujifilm FP-100C, Fujichrome Provia 400X en Fujifilm Instax.

De Nik Collection by DxO 2.5 omvat zeven plug-ins, te weten Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Dfine, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, Silver Efex Pro en Viveza, en het beeldbewerkingsprogramma DxO PhotoLab 2.3 Essential Edition. Analog Efex Pro is een analoge lens, camera en film simulator. Color Efex Pro biedt een kleurcorrectiefunctionaliteit, retouchegereedschappen en diverse creatieve effecten. Dfine reduceert beeldruis in digitale bestanden en met HDR Efex Pro kan men High Dynamic Range (HDR) beelden samenstellen. Sharpener Pro is een verscherpingsgereedschap en Silver Efex Pro is een zwart-wit converter. En met Viveza kan men beelden op lokaal niveau verregaand aanpassen. Dankzij de unieke U Point technologie kunnen de Nik Collection plug-ins ook op specifieke delen van een beeld worden toegepast. Nik Collection by DxO kan ook in combinatie met andere programma’s, zoals DxO PhotoLab, Serif Affinity Photo en Skylum Luminar, worden gebruikt. De Nik Collection by DxO 2.5 plug-in bundel kost € 149,-.

Kijk voor meer informatie op www.dxo.com.

Geplaatst in: Nieuws