ComputerComputer
Door 4 februari 2020 Lees verder →

DxO brengt update Nik Collection uit

Softwarefabrikant DxO heeft met Nik Collection by DxO 2.3 een update van de plug-in bundel Nik Collection uitgebracht. Deze nieuwe versie telt 10 nieuwe filmtypes en 18 nieuwe zwart-wit filmsimulaties uit het analoge tijdperk en ook is een aantal bugs en zijn diverse andere problemen opgelost. De nieuwe filmtypes in het onderdeel Silver Efex Pro zijn Adox Silvermax 21, Fomapan 100 Classic, Ilford Pan 100, Rollei Retro 100 Tonal, Agfa Scala 200x, Bergger BRF 400 Plus, Fuji Neopan 400, Ilford Pan 400, Polaroid 672 en Polaroid 667.

De Nik Collection by DxO omvat zeven plug-ins, te weten Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Dfine, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, Silver Efex Pro en Viveza, en het beeldbewerkingsprogramma DxO PhotoLab 2 Essential Edition. Analog Efex Pro is een analoge lens, camera en film simulator. Color Efex Pro biedt een kleurcorrectiefunctionaliteit, retouchegereedschappen en diverse creatieve effecten. Dfine reduceert beeldruis in digitale bestanden en met HDR Efex Pro kan men High Dynamic Range (HDR) beelden samenstellen. Sharpener Pro is een verscherpingsgereedschap en Silver Efex Pro is een zwart-wit converter. En met Viveza kan men beelden op lokaal niveau verregaand aanpassen. Dankzij de unieke U Point technologie kunnen de Nik Collection plug-ins ook op specifieke delen van een beeld worden toegepast. Nik Collection by DxO kan ook in combinatie met andere programma’s, zoals DxO PhotoLab, Serif Affinity Photo en Skylum Luminar, worden gebruikt. De Nik Collection by DxO 2.3 plug-in bundel kost € 149,-.

Kijk voor meer informatie op www.dxo.com.

Geplaatst in: Nieuws