ComputerComputer
Door 17 januari 2020 Lees verder →

Skylum lanceert Luminar 4.1 update

Softwarefabrikant Skylum heeft met Luminar 4.1 een update vrijgegeven voor Luminar 4 gebruikers. De update biedt onder andere verbeterde Sky Replacement, Portrait Enhancer en Erase gereedschappen. De update is gratis voor bestaande Luminar 4 gebruikers.

Het Sky Replacement gereedschap beschikt nu bij de Advanced Setting over een optie Atmospheric Haze om nevel in beelden beter te kunnen onderdrukken. In combinatie met de Sky Temperature en Sky Exposure gereedschappen zorgt deze functie voor een meer realistische overgang tussen de voorgrond van het oorspronkelijke beeld en de nieuw geplaatste luchtpartij. Vooral bij stevig verzadigde luchtpartijen kan men de nieuwe luchtpartij nu beter aanpassen aan de bestaande voorgrond.

Het Erase gereedschap is dusdanig verbeterd zodat men nu nog preciezer objecten kan verwijderen. De randen zijn zachter en een nieuw algoritme zorgt voor een betere werking. Het gereedschap Portrait Enhancer kan nu met meer gezichten in een beeld overweg. Ook kleinere gezichten in bijvoorbeeld een groepsportret kunnen nu onder handen worden genomen met dit handige gereedschap. Luminar 4.1 biedt verder diverse prestatieverbeteringen. Bestaande gebruikers kunnen de update installeren via Help > Check for updates. Lees hier onze uitgebreide review van Luminar 4,

Kijk voor meer informatie op www.skylum.com.

Geplaatst in: Nieuws