ComputerComputer
Door 24 januari 2020 Lees verder →

Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen

Bij uitgeverij Van Duuren Media is in de reeks Classroom in a book een nieuwe editie verschenen van het boek over Adobe Photoshop CC en Lightroom CC. In Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen, tweede editie (ISBN 9789463561310) passeren alle voor digitale fotografen relevante technieken voor het beheren en bewerken van digitale beelden in Adobe Photoshop CC en Lightroom CC uitgebreid de revue.

Het 340 pagina’s dikke boek telt 11 hoofdstukken waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: foto’s importeren en beheren in Lightroom, foto’s in Lightroom-verzamelingen ordenen, algemene aanpassingen me  de module Ontwikkelen van Lightroom, lokale en creatieve aanpassingen in de module Ontwikkelen, veelvoorkomende fotografieproblemen oplossen, retourtje Lightroom-Photoshop, van Lightroom naar Photoshop om te selecteren en te maskeren, van Lightroom naar Photoshop om te retoucheren, van Lightroom naar Photoshop voor speciale effecten, van Lightroom naar Photoshop om foto’s te combineren, en uw werk exporteren om aan anderen te tonen. Men kan het boek van voor tot achter doorwerken, maar ook met de lessen beginnen die het meest aanspreken. Handig is ook dat je veel van de in dit boek gebruikte voorbeeldfoto’s van de website bij dit boek kunt downloaden, zodat je alle stappen en technieken zelf kunt uitproberen. Wat ons betreft is dit boek verplichte kost voor elke gebruiker van de combinatie Lightroom CC en Photoshop CC. Het kost € 49,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Warm aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken