ComputerComputer
Door 1 november 2019 Lees verder →

Canon sluit Irista cloud-fotoservice

Canon heeft aangekondigd dat de onderneming haar Irista cloud-fotoservice op 31 januari 2020 zal beëindigen. Het bedrijf zal zich niet langer op de opslag van beeldmateriaal in de cloud richten, maar op investeringen in imaging-technologie en connected services die zich dichter bij haar camera’s bevinden, zoals Canon image Gateway en Canon Camera Connect.

Deze stap stelt Canon in staat om samen te werken met experts op het gebied van services voor eindgebruikers. Canon biedt Irista-gebruikers dan ook een twee maanden gratis lidmaatschap van Adobe Lightroom (1 TB) aan waar zij vanaf elke locatie gemakkelijk foto’s kunnen bewerken, rangschikken, opslaan en delen. Irista-gebruikers wordt verzocht om, nog voordat de service wordt beëindigd, hun beeldmateriaal geplaatst op Irista te downloaden. Het downloaden van het beeldmateriaal gaat eenvoudig en de instructies daarvoor zijn duidelijk beschreven op de Irista website. Zodra deze dienst op 31 januari 2020 is beëindigd, worden alle gegevens van Irista-gebruikers verwijderd.

Kijk voor meer informatie op www.irista.com.

Geplaatst in: Nieuws