ComputerComputer
Door 9 september 2019 Lees verder →

Zesde update voor ON1 Photo RAW 2019

Softwaremaker ON1 heeft een zesde tussentijdse update uitgebracht voor hun beeldbewerkingsprogramma ON1 Photo RAW 2019. Deze update omvat tal van verbeteringen en biedt nu ondersteuning voor ongecomprimeerde Canon CR3 RAW-bestanden. De nieuwe versie heeft de aanduiding 2019.6 gekregen en is gratis beschikbaar voor bestaande gebruikers van dit veelzijdige programma.

ON1 Photo RAW 2019 is volgens de makers een complete oplossing voor het bewerken van foto’s. ON1 Photo RAW is beschikbaar als stand-alone applicatie, maar ook verkrijgbaar als plug-in voor Adobe Photoshop en Adobe Lightroom en wordt tevens aangeboden als extensie voor Apple Photos. Versie 2019.6 biedt nu ondersteuning voor ongecomprimeerde Canon CR3 RAW-bestanden gemaakt met de Canon EOS R, EOS RP, PowerShot SX70, EOS M50 en EOS 250D. Er wordt nog gewerkt aan ondersteuning voor gecomprimeerde CR3 RAW-bestanden. Ook bestanden gemaakt met de Nikon A1000 en Olympus TG-6 worden nu ondersteund. Ook zijn tal van gemelde bugs aangepakt en is de snelheid van het programma verbeterd. Lees hier onze uitgebreide test van ON1 Photo RAW 2019.

Kijk voor meer informatie op www.on1.com.

Geplaatst in: Nieuws