Computer algemeen
Door 26 augustus 2019 Lees verder →

Firmware-updates voor Canon EOS R en EOS RP

Canon heeft firmware-updates voor de Canon EOS R (versie 1.3.0) en Canon EOS RP (versie 1.2.0) systeemcamera’s beschikbaar gesteld. Deze nieuwe firmware-updates bieden fotografen de meest recente technologische innovaties die beschikbaar zijn en zorgen voor een nog betere compatibiliteit met de nieuwste RF-lenzen van Canon.

De firmware-updates zorgen bovendien voor een nog hogere beeldkwaliteit in omgevingen met weinig licht. De verbeterde compatibiliteit en de hogere beeldkwaliteit garanderen dat gebruikers de beste resultaten uit hun camera kunnen halen. De nieuwe firmware-updates voor de EOS R en EOS RP bieden tevens ondersteuning bij het gebruik van de Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM-lens. De in juli 2019 geïntroduceerde RF 24-240mm F4-6.3 IS USM is een draagbare en veelzijdige 10x zoomlens en legt alles van groothoek tot tele en close-ups vast. De firmware-updates corrigeren tevens het verduisteringsverschijnsel dat bij sommige foto’s langs de bovenrand optreedt wanneer die met high-speed-sync zijn gemaakt met een externe flitser. De firmware-updates versie 1.3.0 voor de Canon EOS R en versie 1.2.0 voor de Canon EOS RP zijn te downloaden vanaf alle Canon-websites die deze ondersteuning bieden. De firmware-updates zijn beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Lees voor het downloaden de instructies goed door.

Kijk voor meer informatie op www.canon.nl.

Geplaatst in: Nieuws