Computer algemeen
Door 4 juli 2019 Lees verder →

Herbeleef je beste herinneringen met Luminar 3

Softwaremaker Skylum heeft een update voor Luminar 3 uitgebracht. Luminar 3.1.2 beschikt nu over een gloednieuwe functie, genaamd ‘On this day’. Deze nieuwe functie geeft je de mogelijkheid om terug te kijken naar welke foto’s je deze dag precies één of meer jaren geleden hebt gemaakt.

Om hiermee aan de slag te gaan, klik je eenvoudigweg op de snelkoppeling ‘On this day’ rechtsboven onder Shortcuts. Het is een leuke manier om terug te kijken hoe je gegroeid bent als fotograaf of om je inspiratie te geven om de dag te starten! Aan de Mac kant van de dingen is er een snellere import van je geheugenkaart toegevoegd, waardoor je minder lang moet wachten en meer tijd hebt om geweldige foto’s te maken. Je kunt nu ook eenvoudig plug-ins van de populaire Nik Collection toevoegen aan je workflow, en genieten van wat ze aanbieden in samenwerking met Luminar 3.

Aan de Windows kant, zie je een snellere scroll op Single Image weergave. Je kunt daardoor nu sneller en effectiever scrollen. Bovendien zie je snelheidsverbeteringen in het schakelproces tussen de weergave Single Image en de Galerij weergave. Er is ook een bug gerepareerd met de Japanse kalender die crashes heeft veroorzaakt. Zowel Mac- als Windows-gebruikers zullen een algemene verbetering zien in prestaties en stabiliteit. Mac-gebruikers kunnen updaten naar versie 3.1.2 door Luminar 3 te kiezen in de bovenste menubalk, en klikken op “Zoeken naar updates”. Windows gebruikers kiezen Help > Controleren op updates in de werkbalk bovenaan. De update is gratis voor Luminar 3. Meer weten? Lees dan hier onze test van Luminar 3!

Kijk voor meer informatie op www.skylum.com/nl/.

Geplaatst in: Nieuws