Computer algemeen
Door 8 maart 2019 Lees verder →

Masterclass Dramatische portretten van Chris Knight

Op 23-24-25 maart 2019 vindt voor de 20ste keer de Professional Imaging Experience plaats in De Loods te Nijkerk. Tijdens deze jubileumeditie zal de Amerikaanse meesterfotograaf Chris Knight aanwezig zijn. Zijn masterclasses ‘Finding Rembrandt: Shoot like the Old Masters’ en ‘The Low-Key Portrait’ zijn een must voor fotografen die hun portretten meer willen laten opvallen.

Chris Knight is een expert in dramatische lichtvoering. Met een paar handige ingrepen leert hij je hoe je een saai en braaf portret snel meer zeggingskracht kunt geven, met meer plasticiteit en diepte. Elke fotograaf kan met zijn tips zijn aanpak verbeteren en zijn portretten er meer uit laten springen. In zijn masterclasses Dramatische portretten laat Chris zijn workflow zien van opname tot adembenemend resultaat. Aan de hand van lichtvoering, pose, achtergrond, opstelling van de lichtbronnen toont hij hoe je een fris en opvallend resultaat kunt behalen met een onderwerp dat vaak uitgekauwd lijkt. Niet alleen laat hij zien hoe je met lichtvoering de beste opname kunt krijgen; hij is bovendien een meester in uitgekiende beeldbewerking, waarmee hij het effect van de opname op adembenemende wijze weet te optimaliseren. Toegang voor Professional Imaging Experience lost slechts € 10,-. Daarmee heb je toegang tot de Masterclasses van Chris Knight en de meer dan zeventig andere masterclasses, lezingen en workshops.

Kijk voor meer informatie op www.professionalimaging.nl.

Geplaatst in: Nieuws