Computer algemeen
Door 4 februari 2019 Lees verder →

Tweede update voor ON1 Photo RAW 2019

Softwaremaker ON1 heeft een tweede update uitgebracht voor hun beeldbewerkingsprogramma Photo RAW 2019. Deze update omvat tal van verbeteringen en een nieuw maskergereedschap. De nieuwe versie heeft de aanduiding 2019.2 gekregen en is gratis beschikbaar voor bestaande gebruikers van dit veelzijdige programma.

ON1 Photo RAW 2019 is volgens de makers een complete oplossing voor het bewerken van foto’s. ON1 Photo RAW is beschikbaar als stand-alone applicatie, maar ook verkrijgbaar als plug-in voor Adobe Photoshop en Adobe Lightroom en wordt tevens aangeboden als extensie voor Apple Photos. Versie 2019.2 biedt onder de naam AI Quick Mask Tool een opvallend nieuw gereedschap voor het vlot maken van maskers met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). Het programma heeft volgens de makers genoeg aan een paar penseelstreken om een onderwerp vrijstaand te maken. Ook zijn tal van gemelde bugs aangepakt, is de snelheid van het programma verbeterd en zijn er diverse lensprofielen toegevoegd. Lees hier onze uitgebreide test van ON1 Photo RAW 2019.

Kijk voor meer informatie op www.on1.com.

Geplaatst in: Nieuws