Computer algemeen
Door 24 januari 2019 Lees verder →

Olympus lanceert OM-D E-M1X

Olympus introduceert vandaag haar nieuwe OM-D E-M1X systeemcamera. Deze nieuwste toevoeging aan de professionele OM-D-lijn van zit vol met de nieuwste imaging-technologieën in een robuuste behuizing met geïntegreerde verticale grip ontwikkeld voor maximale betrouwbaarheid en bruikbaarheid onder alle omstandigheden.

Met ’s werelds beste beeldstabilisatiesysteem, een opnieuw ontwikkeld en snel AF-systeem, evenals twee TruePic VIII beeldprocessors die zorgen voor een snelle reactiesnelheid en High Res Shots uit de hand, biedt deze krachtige systeemcamera een aantrekkelijke mix van indrukwekkende functies en draagbaarheid. In combinatie met de M. Zuiko high resolution lens line-up van Olympus bereikt het een hoogwaardige beeldkwaliteit en toont het zijn ware capaciteiten, vooral op gebieden waar draagbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid absoluut essentieel zijn, zoals natuurfotografie, documentaire fotografie en sportfotografie.

De OM-D E-M1X is compatibel met het Olympus assortiment professionele Micro Four Thirds lenzen en accessoires, waaronder op maat gemaakte cameratassen, elektronische flitsers en flitsaccessoires. De Olympus OM-D E-M1X is vanaf eind februari beschikbaar tegen een adviesprijs van € 2.999,- (body).

Kijk voor meer informatie op www.olympus.nl.

Geplaatst in: Nieuws