Computer algemeen
Door 23 november 2018 Lees verder →

DxO brengt tweede update Nik Collection uit

Softwarefabrikant DxO heeft met Nik Collection by DxO 2018 v1.1 een tweede update van de plug-in bundel Nik Collection sinds de overname van Google uitgebracht. Deze nieuwe versie is volledig compatibel met macOS Mojave en de 2019 versies van Adobe Lightroom Classic CC, Photoshop CC, en Photoshop Elements. Ook is een aantal bugs en zijn diverse andere problemen opgelost.

De Nik Collection by DxO omvat zeven plug-ins, te weten Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Dfine, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, Silver Efex Pro en Viveza. Analog Efex Pro is een analoge lens, camera en film simulator. Color Efex Pro biedt een kleurcorrectiefunctionaliteit, retouchegereedschappen en diverse creatieve effecten. Dfine reduceert beeldruis in digitale bestanden en met HDR Efex Pro kan men High Dynamic Range (HDR) beelden samenstellen. Sharpener Pro is een verscherpingsgereedschap en Silver Efex Pro is een zwart-wit converter. En met Viveza kan men beelden op lokaal niveau verregaand aanpassen. Dankzij de unieke U Point technologie kunnen de Nik Collection plug-ins ook op specifieke delen van een beeld worden toegepast. Nik Collection by DxO kan ook in combinatie met andere programma’s, zoals DxO PhotoLab 2, Serif Affinity Photo en Skylum Luminar, worden gebruikt. De Nik Collection by DxO 2018 plug-in bundel kost € 69,-.

Kijk voor meer informatie op www.dxo.com.

Geplaatst in: Nieuws