Computer algemeen
Door 8 oktober 2018 Lees verder →

Canon zoekt deelnemers voor de Noordkaap Challenge 2018

Canon en de Noordkaap Challenge doen ook dit jaar weer een beroep op gepassioneerde foto- en videografen om zich aan te melden voor de Canon Camera Crew. Denk jij dat je de Noordkaap Challenge zo volledig en creatief mogelijk in beeld vast kunt leggen, kun je presteren onder druk en ben je er klaar voor om de meest extreme weersomstandigheden te trotseren? Pak dan nu deze unieke kans en meld je aan!

De Noordkaap Challenge is dé roadtrip voor het goede doel. Start op vrijdag 7 december 2018 live vanuit de 3FM Studio om vervolgens op woensdag 19 december weer in Nederland te finishen. Tijdens dit avontuur kom je op de meest adembenemende plekken van Scandinavië en jaag je het Noorderlicht achterna om uiteindelijk de ijzige Noordkaap te trotseren. Gedurende de challenge halen de teams geld op voor 3FM Serious Request door diverse opdrachten te volbrengen. Aan de Canon Camera Crew de taak om dit 13-daagse spektakel op de best mogelijke manier vast te leggen. Als Canon Camera Crew member dien je de Noordkaap Challenge in zijn puurste en meest bijzondere vorm vast te leggen in beeld. Stel jezelf op de proef en werk onder omstandigheden als nooit tevoren. Zet je tegelijkertijd in voor het goede doel en beleef een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. Als Canon Camera Crew member krijg je de nieuwste Canon apparatuur tot je beschikking en werk je nauw samen in teamverband. De gemaakte beelden worden ter plekke op de kanalen van Noordkaap Challenge gedeeld. Een ultiem podium voor je werk. Heb jij een voorliefde voor reizen, ben je een echte teamplayer en wil je als gepassioneerd foto- of videograaf mee op pad als onderdeel van de crew van vrijwilligers? Meld je dan nu aan! Deel vóór 20 oktober jouw portfolio en/of relevante social media kanalen en maak kans op een plek in de Canon Camera Crew. Een deskundige jury zal bepalen welke gelukkigen er met een ticket naar de Noordkaap vandoor gaan.

Kijk voor meer informatie op www.noordkaapchallenge.com.

Geplaatst in: Nieuws