Computer algemeen
Door 2 augustus 2018 Lees verder →

Canon PowerShot SX740 HS

Nieuw van Canon is de PowerShot SX740 HS, een compacte zoomcamera voor op reis die met een 40x optische zoom (24-960mm) gebruikers in staat stelt om onderwerpen dichterbij te halen zonder meerdere lenzen mee te hoeven nemen. Dit model in zakformaat biedt ook 4K Ultra High Definition videomogelijkheden, WiFi- en Bluetooth-connectiviteit en een reeks aan intuïtieve automatische instellingen. Dit alles maakt deze compact geschikt voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een handige ‘point-&-shoot’-camera.

De Canon PowerShot SX740 HS is uitgerust met een ZoomPlus-technologie die de 40x optische zoom digitaal verhoogt naar 80x. De combinatie van Canon’s nieuwste DIGIC 8- processor en CMOS-beeldsensor maakt het eenvoudig om op elk moment van de dag – of nacht – scherpe, kleurrijke en high-definition foto’s en video’s van dichtbij of veraf te maken. Met de 4K Ultra High Definition videomogelijkheden en 5-assige Image Stabilizer zijn met de PowerShot SX740 HS vakantieherinneringen van grote afstand tot in de kleinste details vast te leggen – zelfs wanneer je loopt of rijdt. De PowerShot SX740 HS kan met de 4K Ultra High Definition-resolutie ook time-lapse beelden registreren, ideaal voor het vastleggen van een prachtige zonsondergang. Met dezelfde 4K Ultra High Definition zijn ook 4K-videobeelden te exporteren, zodat dierbare momenten als fraaie 8-mgapixel foto’s zijn vast te leggen.

Autofocus

Dankzij de snelle autofocus en dynamische respons van de Canon PowerShot SX740 HS zijn spontane momenten eenvoudig te fotograferen en kunnen vakantiefoto’s met 10 bps continuopname in al hun pracht worden vastgelegd. Voor de modebewuste reiziger is de PowerShot SX740 HS verkrijgbaar in een slanke zwarte of stijlvolle zilverkleurige body. Tijdens het reizen ligt de nadruk nog meer op het delen en opslaan van unieke, eenmalige momenten en de nieuwe PowerShot SX740 HS doet dit vlekkeloos. De camera integreert moeiteloos met slimme apparaten en maakt gebruik van de gratis Canon Camera Connect-app voor compatibele iOS- en Android-apparaten. Foto’s en video’s zijn automatisch van de camera over te zetten naar slimme apparaten om ze gemakkelijk op social media te plaatsen. Dit maakt het vastleggen en delen met de wereld, heel eenvoudig. Bovendien kan content worden opgeslagen op het Canon Irista-platform in de cloud of draadloos worden gesynchroniseerd met pc’s en Macs.

Connectiviteit

De Canon PowerShot SX740 HS maakt gebruik van WiFi en ‘always-on’ Bluetooth-connectiviteit om zo de verbinding met compatibele iOS- of Android-apparaten te onderhouden; alle foto’s worden gelabeld met GPS-locatiegegevens om avonturen over de hele wereld in kaart te brengen. Reizigers die alleen op pad zijn, kunnen selfies maken met de Self Portrait-modus en het 180° kantelbare LCD-scherm om zo portretfoto’s te maken. Canon’s krachtige DIGIC 8-processor staat garant voor een actief beheer van veel van de geavanceerde camera-instellingen op de PowerShot SX740 HS, zodat reizigers door gewoon te mikken en te klikken fraaie 20-megapixel beelden kunnen maken. Hybrid Auto maakt zelfs een video met de hoogtepunten van de fotosessies van die dag. Zoom Framing Assist past automatisch de zoom aan of stelt scherp op gezichten om zo de beste compositie te krijgen. De Canon PowerShot SX740 HS is vanaf 10 augustus 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,-.

Kijk voor meer informatie op www.canon.nl.

Geplaatst in: Nieuws