Computer algemeen
Door 26 juli 2018 Lees verder →

Nikon kondigt komst full-frame systeemcamera aan

Nikon heeft de ontwikkeling van een full-frame FX-formaat Nikon-systeemcamera en bijbehorende Nikko-objectieven met een nieuwe vatting aangekondigd. De systeemcamera en objectieven die in ontwikkeling zijn, maken het door het gebruik van een nieuwe vatting mogelijk om te streven naar een nieuwe dimensie in optische prestaties.

De aangekondigde systeemcamera is volgens Nikon het resultaat van Nikon’s in meer dan een eeuw tijd opgebouwde geavanceerde optische mogelijkheden en productieprocessen en van superieure beeldverwerkingstechnologie. De expertise die Nikon tijdens de ontwikkeling van de digitale reflexcamera’s heeft verworven, heeft ook een essentiële bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van deze nieuwe systeemcamera. Bovendien wordt voor de nieuwe systeemcamera een nieuwe vattingadapter ontwikkeld. Deze adapter dient voor bestaande Nikkor-objectieven met F-vatting die deel uitmaken van het digitale reflexsysteem van Nikon, zodat fotografen meer keuzemogelijkheden hebben. Meer details, zoals de introductiedatum en de adviesprijs, van de nieuwe Nikon systeemcamera worden op een later datum bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.nikon.nl.

Geplaatst in: Nieuws