Computer algemeen
Door 17 mei 2018 Lees verder →

Classroom in a Book: Adobe Photoshop CC 2018

Bij uitgeverij Van Duuren Media is in de reeks ‘Classroom in a Book’ een Nederlandse uitgave verschenen van de officiële training van Adobe voor Photoshop CC. In Classroom in a Book: Adobe Photoshop CC 2018 release (ISBN 9789463560450) leert u onder andere hoe u digitale foto’s corrigeert, verbetert en aanpast, hoe u afbeeldingscomposities maakt en hoe u afbeeldingen voor web of druk voorbereidt. Wat u nodig hebt bij dit boek is Adobe Photoshop CC (2018 release) voor Windows of MacOS.

‘Classroom in a Book’ is een populaire serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts. Het biedt dan ook de snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop CC te leren. Het 390 pagina’s dikke boek telt 15 hoofdstukken. Elk hoofdstuk is in feite een uitgebreide les met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt. De 15 hoofdstukken zijn: Het werkgebied leren kennen, Algemene fotocorrecties, Met selecties werken, De beginselen van lagen, Snelle correcties en verbeteringen, Maskers en kanalen, Typografisch ontwerp, Vectortekentechnieken, Geavanceerde composities, Schilderen met het mixerpenseel, Video bewerken, Werken met Camera RAW, Bestanden voorbereiden voor internet, Consistente kleuren maken en afdrukken, en Werken met 3D-afbeeldingen. Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra’s. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren. Tevens krijgt men toegang tot een webversie van dit boek, zodat men het boek ook online kan lezen en de tekst volledig kan doorzoeken. Al met al een uitstekend boek om wegwijs te worden in de vele krachtige functies van Photoshop CC. Het boek kost € 49,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Warm aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken