Computer algemeen
Door 6 april 2018 Lees verder →

Adobe Photoshop CC2018 Tips, trucs & technieken

Bij uitgeverij Van Duuren Media is een nieuw boek over Adobe Photoshop CC 2018 verschenen. In Adobe Photoshop CC2018 Tips, trucs & technieken (ISBN 9789463560313) geeft auteur Jan Ris vele tientallen tips en trucs voor iedereen die met regelmaat Photoshop CC 2018 wil gebruiken voor onderwerpen als kleurcorrectie en montages.

In het 168 pagina’s tellende, rijk geïllustreerde boek staat een bonte verzameling praktische tips, handige trucs en heel veel slimmigheidjes. De tips worden met regelmaat afgewisseld door workshops en daarmee kan men alles wat men van de tips heeft geleerd oefenen. Het boek oogt in eerste instantie wat rommelig, want het heeft geen hoofdstukindeling. Gelukkig staat achterin het boek een zeer uitgebreide index, waarin men snel alle onderwerpen kan vinden waarover men meer wil weten. En uiteraard kan met het boek ook gewoon helemaal van voren naar achteren lezen. De tips zijn helder geschreven en worden ondersteund door screendumps en foto’s. Als naslagwerk schiet dit boek tekort, maar vooral voor beginnende Photoshop-gebruikers is het een prima startpunt om specifieke functies van het programma beter onder de knie te krijgen. Het boek kost € 24,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken