Computer algemeen
Door 18 december 2017 Lees verder →

Macphun kerstaanbiedingen

Softwaremaker Macphun heeft dit jaar met Aurora HDR 2018 en Luminar 2018 twee bijzonder aantrekkelijke programma’s voor fotografen op de markt gebracht. Tijdens de decemberfeestdagen zijn beide programma’s niet alleen extra aantrekkelijk geprijsd, maar worden tevens geleverd inclusief een aantal bonusproducten in de vorm van extra presets en ebooks.

Aurora HDR 2018

Aurora HDR 2018 (Mac en Windows) is door Apple uitgeroepen tot Mac App van het jaar. Het programma kost normaliter $ 99,-, maar kost nu tijdelijk (t/m 31 december) slechts $ 79,- en wordt geleverd inclusief de Trey Ratcliff Deep Dive video, een ebook genaamd How to create realistic HDR images en twee preset packs genaamd Winter Vibes & Dreamy Wonderland met in totaal 40 presets.

Voor reeds Aurora HDR gebruikers geldt een upgradeprijs van $ 39,-. Lees hier onze test of kijk voor meer informatie op aurorahdr.com.

Luminar 2018

Luminar 2018 (Mac en Windows) kost normaliter $ 99,-, maar is nu tijdelijk (t/m 31 december) verkrijgbaar voor $ 69,- en wordt geleverd inclusief ruim 500 Sky overlays voor het vervangen van luchten, een preset pack met 20 Festive Texture Presets, een ebook genaamd The Shootkit waarin aandacht voor besteed aan de apparatuur die tal van professionele fotografen gebruiken, de videotutorial Sky Replacement, een een ebook vol met tips en inspiratie genaamd CAPTURE: Adventures in Photography van Simon & Lisa Thomas.

Voor gebruikers van oudere versie geldt een upgradeprijs van $ 49,-. Lees hier onze test of kijk voor meer informatie op macphun.com/luminar.

Geplaatst in: Nieuws