Computer algemeen
Door 8 december 2017 Lees verder →

Fotograferen met een Nikon D7500

Bij uitgeverij Van Duuren Media is een nieuw boek verschenen voor bezitters van een Nikon D7500 reflexcamera. In Fotograferen met een Nikon D7500 (ISBN 9789463560245) behandelt auteur Dré de Man alle ins en outs van deze populaire digitale amateurreflex van Nikon. De Nikon D7500 is een camera met zeer veel mogelijkheden.

In veel opzichten is hij beter dan de professionele modellen van tien jaar geleden. U kunt er geheel automatisch mee werken en profiteren van eenvoudige hulpmiddelen om uw foto’s extra cachet te geven. U kunt er echter ook volkomen handmatig mee werken en alles daar tussenin. Het boek legt beginners en gevorderden precies uit hoe alles uit de camera te halen. Het 168 pagina’s tellende boek telt in totaal 13 hoofdstukken. In de eerste twaalf hoofdstukken komen zaken aan bod als anatomie van de camera, camera-instellingen, programma’s en effecten, diafragma’s en sluitertijden, belichting en lichtmeting, scherpstelling, kleur, objectieven, flitsfotografie, menu’s, foto’s bewerken en filmen met de camera. In het laatste hoofdstuk wordt aandacht besteed aan bloopers, problemen en mogelijke oorzaken. Ook tal van niet-gedocumenteerde features komen aan bod in dit informatieve boek. Het is geïllustreerd met een groot aantal praktijkopnamen. Al met al een prima boek voor beginnende reflex-gebruikers die meer uit hun Nikon D7500 willen halen. Het boek kost € 29,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken