Computer algemeen
Door 25 september 2017 Lees verder →

Sony PRO support programma van start

Professionele fotografen met Sony camera’s kunnen vanaf heden gebruik maken van het PRO Support programma. Naast advies en ondersteuning omvat Imaging PRO Support een speciale telefonische helpdesk om professionele fotografen hulp te bieden bij het gebruik van hun Alpha-apparatuur.

Het programma biedt ook een gratis collect-and-returndienst bij reparatie. Hiernaast kunnen professionele fotografen een gratis bruikleentoestel krijgen zodat zij aan het werk kunnen blijven. Verder hebben leden tweemaal per jaar recht op gratis reiniging van de beeldsensor en een check-up van de firmware. Lidmaatschap van het Europese Imaging PRO ondersteuningsprogramma is gratis. Men moet echter wel aan kunnen tonen dat men inkomsten heeft uit fotografiewerk. Het is toegankelijk voor professionele fotografen die minstens twee Sony Alpha-camerabody’s en drie Sony Alpha-objectieven uit de lijst met geldige toestellen bezitten. De lijst kan op de website worden geraadpleegd. Imaging PRO Support is momenteel beschikbaar in Japan, Zuid-Korea, Hongkong, Taiwan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Mexico en de Verenigde Staten. Een uitrol in andere Europese landen wordt op dit moment overwogen.

Kijk voor meer informatie op www.sony.nl/imaging-pro-support.

Geplaatst in: Nieuws