Computer algemeen
Door 27 maart 2017 Lees verder →

Olympus Test & Wow actie

Olympus is onder de veelzeggende naam Test & Wow een nieuwe actie gestart. Men biedt gebruikers de mogelijkheid om gedurende 24 uur een camera-kit of los objectief uit te proberen. De actie loopt via een aantal geselecteerde dealers. Dit biedt iedereen de mogelijkheid om bijvoorbeeld de nieuwe OM-D E-M1 Mark II of een objectief naar keuze zelf uit te proberen.

De actie werkt heel simpel. Men gaat naar de WOW-website, kiest het gewenste product, selecteert de dichtstbijzijnde dealer, stelt de ophaal- en retourtijd in en voert de gevraagde persoonsgegevens in. De leenperiode beslaat in principe drie dagen zodat men het product minimaal één volle dag kan testen. De Olympus-dealer zal als men het product ophaalt om een waarborgsom vragen. Deze ontvangt men retour als men het product weer in goede staat inlevert.

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de producten kunnen testen, kan men elk product slechts eenmaal testen. Als de gewenste leenperiode niet beschikbaar is, kan men een andere dealer in de omgeving selecteren om te kijken of de test-set daar wel op de gewenste dagen beschikbaar is.

Kijk voor meer informatie op wow.olympus.eu/nl_NL/welcome.

Geplaatst in: Nieuws