ComputerComputer
Door 13 maart 2017 Lees verder →

Download: Digital HDR FX Pack Plugin

Softwaremaker Auto FX heeft bij de start van het meteorologisch voorjaar tijdelijk een speciaal aanbod in de vorm van Digital HDR FX Pack Plugin, een gratis bundel met vier HDR-effecten. Het programma kan standalone, maar ook als Photoshop compatibele plug-in in een door het programma ondersteund beeldbewerkingsprogramma worden gebruikt. Met de vier effecten kan men HDR-effecten in beelden aanbrengen.

De Digital HDR FX Pack Plugin bundel telt vier verschillende HDR-effecten, genaamd HDR Black and Wite, HDR Color Pop, HDR Contrast en HDR Darker. Elk effect kan men door middel van schuifbalken handmatig aanpassen. Via de knop Select Preset is ook een groot aantal voorinstellingen beschikbaar waarmee men direct aan de slag kan.

De bundel kan men gratis downloaden na het ingeven van een geldig e-mailadres. Via de e-mail krijgt men vervolgens de download links voor Windows en Mac toegestuurd en de benodigde activicatiecode. Tevens kan men 15 dagen lang de effecten van de overige Auto FX bundels uitproberen.

Kijk voor meer informatie op www.autofx.com/spring/.

Geplaatst in: Downloads