Computer algemeen
Door 15 maart 2017 Lees verder →

CamFi ondersteunt nu ook Sony Alpha camera’s

De CamFi is een accessoire met ingebouwde WiFi-hotspot die in combinatie met de gratis te downloaden CamFi-app ervoor zorgt dat je draadloos vanaf smartphone of tablet kunt communiceren met je camera. In eerste instantie ondersteunde de CamFi alleen Canon en Nikon reflexcamera’s, maar daar zijn met de vernieuwde app (versie 3.0) nu ook diverse Sony systeemcamera’s aan toegevoegd.

CamFi

De nieuwe app ondersteunt nu ook de Sony A7, A7S, A7R, A7 II, A7R II, A5100, A6000 en A6300 systeemcamera’s. De werking is identiek aan die met Canon of Nikon reflexcamera’s. Men sluit de CamFi met de meegeleverde kabel aan op de USB-poort van de camera en legt vanaf smartphone of tablet via WiFi contact met de CamFi. De bediening spreekt voor zich en de toepassingsmogelijkheden zijn talrijk: van time lapse-fotografie tot tethering-shooting, het is allemaal mogelijk. En dankzij de aanwezigheid van een LAN-poort kan de CamFi ook prima uit de voeten in een studio-omgeving. Lees hier onze uitgebreid test. De CamFi kost circa € 129,- en is onder andere online verkrijgbaar bij Bol.com. Vooral het gebruiksgemak is een groot pluspunt en was voor ons reden om de CamFi een Pixelmania Award in de categorie Accessoires toe te kennen. Warm aanbevolen!

Kijk voor meer informatie op www.digitrading.nl of www.cam-fi.com/en/index.html.

Geplaatst in: Afstandsbediening