Computer algemeen
Door 23 januari 2017 Lees verder →

Leica introduceert M10

Nieuw van Leica is M10, de meest compacte Leica M systeemcamera ooit. De Leica M10 doet echter niet onder voor zijn voorgangers. In tegendeel, de camera is bewust teruggebracht naar de essentie en kent zodoende slechts drie knoppen voor toegang tot alle relevante functies.

De Leica M10 is onder andere voorzien van een nieuwe 24-megapixel CMOS-beeldsensor, verbeterde afstandsmeter met 0,73x vergroting en een grotere beeldhoek, 100-50.000 ISO-bereik, 2 GB RAM geheugen en een ingebouwde WiFi-module. De Leica M10 is bovendien smaller en lichter dan zijn voorganger, maar biedt de mogelijkheid tot het maken van 5 beelden per seconde in volledige resolutie. Voor optimaal gebruiksgemak is de Leica M10 compatibel met de Leica Visoflex 2 elektronische zoeker.

De nieuwe Leica M10 is verkrijgbaar in een zwart chrome en zilver chrome uitvoering en gaat € 6.610,- kosten.

Kijk voor meer informatie op www.transcontinenta.nl.

Geplaatst in: Systeemcamera's