Computer algemeen
Door 14 december 2016 Lees verder →

Metz Mecablitz M400 flitser

Nieuw van Metz is de Mecablitz M400 flitser. Deze flitser is geschikt voor zowel foto- als videografen, want deze compacte flitser beschikt tevens over een ingebouwde LED-videolamp. De flitser is licht en klein en is zeer geschikt voor het gebruik op compacte systeemcamera’s. Volgens fabrikant Metz is de M400 ruim 30% compacter dan vergelijkbare flitsers.

De Metz Mecablitz M400 is ontwikkeld voor fotografen en filmers die op zoek zijn naar een krachtige flitser die ook nog eens lekker klein is. Het hoge richtgetal van 40 (bij ISO 100) en de mogelijkheid om te functioneren in master of slave modus voor draadloos TTL flitsen maken deze kleine Metz flitser behoorlijk veelzijdig. Ook is het mogelijk om draadloos TTL en met HSS te werken. Op de flitser zit een USB-aansluiting waarmee men gemakkelijk firmware via de computer kunt updaten. De Metz Mecablitz M400 is beschikbaar voor Canon, Nikon en Sony camera’s. Het bedrijf komt later met versies voor Olympus, Panasonic, Leica (MFT), Pentax en Fujifilm. De Metz Mecablitz M400 flitser kost € 249,-.

Kijk voor meer informatie op www.metz-mecatech.de.

Geplaatst in: Flitsers