Computer algemeen
Door 21 december 2016 Lees verder →

Firmware update 4.3 Olympus OM-D E-M1

Olympus heeft nieuwe firmware beschikbaar gesteld voor de Olympus OM-D E-M1  systeemcamera. De eerder deze maand uitgebrachte firmware update 4.2 bevatte een bug in de standen HDR, Focus Stacking, Hand-Held Starlight en Keystone Compensation terwijl de Rec View op Off staat. Dit probleem is nu met firmwareversie 4.3 opgelost.
olympus-om-d-firmware-sliderMet de nieuwe firmware worden onder andere nieuwe flitsers ondersteund en de videokwaliteit verbeterd. Hieronder de uitbreidingen en verbeteringen:

Firmware update 4.3 Olympus OM-D E-M1

  • Ondersteuning Macro Flash STF-8;
  • Ondersteuning Electronic Flash FL-900R;
  • Stabielere belichting in videomodus;
  • Focus stacking ondersteuning voor de objectieven M.Zuiko Digital ED 30mm F3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 7-14mm F2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO en M.Zuiko Digital ED 300mm F4.0 IS PRO.

Kijk voor meer informatie op cs.olympus-imaging.jp/en/support.

Geplaatst in: Nieuws