Computer algemeen
Door 16 december 2016 Lees verder →

Download: Mystical Photo Light Effects

Softwaremaker Auto FX heeft deze dagen voor kerstmis tijdelijk een speciaal aanbod in de vorm van Mystical Photo Light Effects, een gratis bundel met 16 lichteffecten. Het programma kan standalone, maar ook als Photoshop compatibele plug-in in een ondersteund beeldbewerkingsprogramma worden gebruikt. Met de 16 effecten kan men lichteffecten in beelden aanbrengen.

De bundel Mystical Photo Light Effects telt 16 verschillende lichteffecten, genaamd Brighten Highlights, Club Lights, Ethereal, Flare, Glamour Glow, Hatch Flares, Lens Flare, Light Beams, Light Brush, Light in the Dark, Misty Light, Mood Lightning, Radial Light Caster, Spot Lighting, Surface Light en White Out. Elk effect kan men positioneren en door middel van schuifbalken kan men de intensiteit en dergelijke aanpassen.

De bundel kan men gratis downloaden na het ingeven van een geldig e-mailadres. Via de e-mail krijgt men vervolgens de download links voor Windows en Mac toegestuurd en de benodigde acticatiecode. Tevens kan men 15 dagen lang de effecten van de overige tien Auto FX bundels uitproberen.

Kijk voor meer informatie op www.autofx.com/xmas/.

Geplaatst in: Downloads