Computer algemeen
Door 9 november 2016 Lees verder →

Olympus Global Open Photo Contest 2016-2017 van start

Olympus roept iedereen op om foto’s in te dienen voor de Global Open Photo Contest 2016-2017. Iedereen die graag foto’s maakt, kan meedoen aan deze wedstrijd, ongeacht of de foto’s zijn gemaakt met een compacte camera, een systeemcamera of de smartphone.

olympus-global-open-photo-contest

Registreer u vóór 10 januari 2017 op de speciale wedstrijd website om mee te doen. De Olympus Global Open Photo Contest is bedoeld om mensen te inspireren en om de wereld te bekijken vanuit een nieuw perspectief. De onderwerpen zijn deze keer: Power of Life, Connections to Cherish, Places that Inspire en Perspectives Often Missed. U kunt aantrekkelijke prijzen, zoals een Olympus OM-D E-M1 Mark II body met 12-40mm F2.8 Pro zoomobjectief, winnen!

Kijk voor meer informatie op gopc.olympus-global.com/2016.

Geplaatst in: Nieuws