Computer algemeen
Door 30 november 2016 Lees verder →

MacOS Sierra

De laptops en desktopcomputers van Apple zijn al jarenlang erg populair bij fotografen. Hebt u de weg naar een van de gebruiksvriendelijke computers van Apple gevonden, maar de basishandelingen nog niet geheel onder de knie? Dan is dit nieuwe boek van Visual Steps geschikt voor u! In het boek MacOS Sierra (ISBN 9789059055438) leert u stap voor stap werken met dit nieuwste besturingssysteem van Apple.

9200000060318044-boekHet 256 pagina’s tellende boek is geschreven volgens de bekende stap voor stap-methode van Visual Steps. In het rijkelijk geïllustreerde boek komen natuurlijk ook zaken als het werken met de Mac, internetten, e-mailen, bestanden en mappen in Finder, werken met muziekbestanden, handige instellingen maken, en apps downloaden en gebruiken aan bod. Voor beginnende fotobewerkers komen zaken aan bod als het importeren van foto’s met Fotolader, foto’s bekijken in Voorvertoning, foto’s roteren, foto’s automatisch verbeteren, belichting aanpassen, foto’s uitsnijden, originele foto herstellen en kleuren aanpassen. Verder zijn op de Mac ook veel handige programma’s voor het werken met foto’s en video beschikbaar. Uiteraard wordt hier ook aandacht aan besteed. In het laatste hoofdstuk wordt aandacht besteed aan het maken van instellingen die het werken met de Mac nog gemakkelijker maken. Kortom, een praktisch boek voor beginners dat geschikt is voor alle typen Macs met het besturingssysteem MacOS Sierra. Het boek kost € 22,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken