Computer algemeen
Door 26 oktober 2016 Lees verder →

Nieuwe firmware Fujifilm X-Pro2

Fujifilm heeft een gratis firmware update (versie 2.00) voor de Fujifilm X-Pro2 beschikbaar gesteld. Deze firmware update zorgt voor nog betere prestaties, waardoor de Fujifilm X-Pro2 rangefindercamera zij aan zij komt te staan met de nieuwe Fujifilm X-T2 systeemcamera. Beide camera’s zijn nu de ‘vlaggenschepen’ uit de reeks Fujifilm X Series camera’s.

Fujifilm X-Pro2 01

Specificaties Fujifilm X-Pro2 firmware versie 2.00:

  1. Het nieuwe autofocus-algoritme dat is geïmplementeerd in de nieuwe Fujifilm X-T2 zal ook worden geïmplementeerd in de nieuwe Fujifilm X-Pro2. Hierdoor wordt een snellere en meer accurate autofocus mogelijk en zal de AF-tracking in AF-C-modus verbeteren. Het aantal brandpunten zal toenemen van 77 naar 91 punten (13×7) en van 273 naar 325 punten (25×13) om de framing te verbeteren.
  2. Ondersteuning voor de nieuwe hot-shoe mount flitser EF-X500. De camera wordt voorzien van draadloze multiflits belichting met TTL-control voor maximaal drie groepen en snelle flitssynchronisatie.
  3. Bij Auto Power Off kan gekozen worden tussen vijftien seconden, 30 seconden en één minuut. De Auto Power Save functie, die voorheen alleen beschikbaar was in Economy modus, is nu beschikbaar als optie in de High Perfomance en Standard modi voor minimaal batterijgebruik.
  4. AF point position wordt gekoppeld aan parallax weergegeven voor een accurater en eenvoudiger Optical Viewfinder, zelfs wanneer de Corrected AF frame functie Uit staat.

De firmware versie 2.00 update biedt in totaal twintig verbeteringen voor de X-Pro2. Klik voor een volledige lijst van de verbeteringen op deze link. Via deze link kan men ook de nieuwe Fujifilm X-Pro2 firmware update downloaden.

Kijk voor meer informatie op www.fujifilm.eu/nl/.

Geplaatst in: Nieuws