Computer algemeen
Door 19 oktober 2016 Lees verder →

Handboek Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop is sinds jaar en dag de standaard op het gebied van beeldbewerking. Zeker op het professionele vlak heeft het programma zijn sporen verdiend, maar ook steeds meer thuisgebruikers ontdekken de kracht en mogelijkheden van beeldbewerking in Photoshop. Bij uitgeverij Van Duuren Media is een nieuw handboek verschenen over beeldbewerking in Photoshop CC.

9789059408821-boekIn het 448 pagina’s tellende Handboek Adobe Photoshop CC (ISBN 9789059408821) van auteur André van Woerkom worden vrijwel alle relevante verbeteringen sinds het programma onder de naam CC opereert (tot aan versie CC 2015.5 uit de zomer van 2016 ) besproken. Ontdek de oneindige mogelijkheden van Photoshop en doe dat aan de hand van de talloze verrassende voorbeelden in dit praktische handboek. Het boek telt 14 hoofdstukken waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: afbeeldingsresolutie en bestandsgrootte, de werkomgeving, werken Adobe Bridge CC, kleur en kleurmodellen, werken met de penseelgereedschappen, selecties maken, werken met lagen, maskers en kanalen, werken met tekst en laageffecten, schilderen en tekenen, retoucheren en corrigeren, speciale effecten en uw werk delen met Creative Cloud-diensten. Dit volledig in kleur uitgevoerde boek behandelt de Nederlandse versie van Photoshop CC voor pc en Mac, maar is vanwege de opzet ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versie. Het boek kost € 32,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken