Computer algemeen
Door 3 oktober 2016 Lees verder →

Firmware update: Panasonic Lumix DMC-GX80

Panasonic heeft een firmware update uitgebracht voor hun Panasonic Lumix DMC-GX80 Micro Four Thirds systeemcamera. De nieuwe firmware kan gratis worden gedownload en voegt onder andere de functies Focus Stacking en Post Focus toe aan de GX80.

Panasonic Lumix DMC-GX80 06

Het maken van één enkele macrofoto waarbij is scherp gesteld op specifieke delen van het onderwerp, kan soms lastig zijn. Met functie Focus Stacking kan de gebruiker na het maken van de opname zelf het scherpstelgebied kiezen. Zo kun je het gehele onderwerp volledig in focus hebben, wat nog meer creatieve vrijheid biedt bij het maken van macro-opnames. Dit kan worden gerealiseerd door meerdere beelden samen te voegen met de Post Focus functie. De firmware update kan worden gedownload van de Panasonic Support website. Een uitgebreide test van de Panasonic Lumix DMC-GX80 is hier te vinden.

Kijk voor meer informatie op www.panasonic.nl.

Geplaatst in: Nieuws